Novi Sad
09.12.2010.
20:29
Generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasić izjavio je danas da će ova kompanija u 2010. godini ostvariti ukupan prihod od oko 700 miliona dinara.
  • Srki

    10.12.2010 21:35
    To je već problem!Raditi sa pozitivnom nulom (ili malim minusom) je ništa. U redu je ako je sajam u investicijama, pa dobit investira, ali ovde nije precizirano da li su investicije uključene u tu nulu i koje su to investicije. Osim Master centra, ostatak sajma je očajan. Zatim, sajam izdaje poslovni prostor (Vitorog i ostali saloni nameštaja).Šta su onda rashodi? Energija, amortizacija, obezbeđenje(ukrali im pištolje na Lorist-u...)?Da li ima viška zaposlenih?U svakom slučaju, nulom se ne treba hvaliti-dajte profit. Opet, sa druge strane, dobro je i da je nula, jer jedan deo javnih komunalnih preduzeća je u minusu, pa mi građani preko PDV i ostalih dadžbina finansiramo taj višak zaposlenih, nerad i nestručnost...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna